accommodatie

De accommodatie onderdeks is vooral de lichte salon met’scheepse’ uitstraling. Door de massieve hardhouten panelen en koperen details in lampen, bierpomp en barblad lijkt het binnen haast op een klassiek jacht uit de jaren 30.
In het voorgedeelte zijn vast opgestelde banken rond hardhouten tafels. Het achtergedeelte heeft een gezellige stamtafel met losse stoelen en een kleine bar. Tevens is hier een grote buffettafel.
36 gasten kunnen hier zittend eten. Grote dekramen zorgen voor een licht interieur. Er is een audio-installatie aanwezig met aansluiting voor een ipod of smartphone.

Keuken:

Kleine maar functionele keuken voor regenereren van buffetten.
Koffiezetapparaat
RVS frituurpan
2 electrische ovens
Grote heteluchtoven
Waterkoker
Tweepits electrisch kooktoestel
Afzuiginstallatie
Professionele horeca spoel/afwasmachine
Twee roestvrijstalen spoelbakken met uittrekbare keukenkraan.
Groot geschilderd werkblad.
Alle kommaliewant voor 45 gasten
Alle kommaliewant en apparatuur is permanent zeevast opgesteld.

Koeling:

Naast de koelcel in de roef (ca 1.400 liter) is er een flessenkast (350 liter) bij de keuken en een horeca-koeling (ca 250 liter) onder de bar (compressor nieuw in 2016) in de salon. Een vriezer van ca 90 liter staat in een kast in de roef.

Roef:

De roef heeft twee ruime toiletten, een dames- en een herentoilet, met de afvoer via dikwandige standpijpen met afsluiters. Uitgerust met spiegel en wasbakje.
In de roef een inloop-koelcel van ca 1.400 liter voor de catering.
Een kast met een vriezer en opslagruimte.
De achterste meter is privé: hier vind je twee ladekasten voor gereedschap en onderdelen, een douche, en alle navigatie-apparatuur.
De roef is ook een doorgang (en nooduitgang) voor gasten naar het achterdek.

Onder de roef:

Waterdicht compartiment met ruime opslag voor frisdranken bier en verf. Hier staat de compressor voor de koelcel, en een lucht-compressor. Ook bevindt zich hier de Boiler, de vuilwatertank en het hydrofoor.

Vooronder:

Het vooronder is bemanningsverblijf. Het is geheel geïsoleerd, betimmerd en heeft een radiator voor de verwarming. Er zijn 3 éénpersoonskooien en één krappe tweepersoonskooi. Het luik van het vooronder is van aluminium met gasveren.

Achteronder:               

Het achteronder is machinekamer.